Årsstämman i Gysinge 2007.

Stämman ägde rum den 11 augusti i Gysinge i södra Gästrikland. Vi samlades vid vandrarhemmet vid 11-tiden där vi hade vår inkvartering. Några nya ansikten dök upp och det uppskattades. Daniel Lind hade rekat en slinga på 60 km som vi körde med start vid 12.30-tiden. Vi var tillbaka i Gysinge vid 15.30 och många av oss passade på att duscha i den tropiska värme som rådde.

2007-08-11-010.jpg

Därefter blev det mekning med Janne Gustavssons T 500 J. Håkan Morén och Johnny Lind höll i verktyg och mätinstrument.

2007-08-11-047.jpg

Kl. 16.30 drog årsstämman igång och vi fick några förändringar på posterna. I tur att avgå var en styrelseledamot, tillika ekonom. Daniel Lind hade avböjt omval och till ny styrelseledamot och ekonom valdes Lars C Andersson. Till ny ersättare i styrelsen valdes Fredrik Jansson. Valberedare och ersättare samt revisorer och ersättare omvaldes. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet och resultat- och balansräkningen fastställdes. Årsavgiften för perioden 1/5 2008 – 30/4 2009 fastställdes av stämman till samma som idag 150 kr + 50 kr vid inträde. Stämman valde att gå på styrelsens förslag till stadgeändring så att ett tillägg i klubbens namn görs. Klubbens namn är numera MC-klubben SUZUKI 2-takt. Vidare att revisorer + ersättare samt valberedare + ersättare ska väljas på 2 år i stället för 1 år som hittills varit fallet. Stadgeändringarna trädde i kraft omgående.

Efter stämman blev det grillning och lottförsäljning och röstning på bästa Suzuki och överlägsen vinnare med mer än hälften av rösterna blev Daniel Lind med sin utomordentligt fint renoverade T 500 I Cobra.

Cobra

Daniel Linds T 500I Cobra, med vilken han överlägset vann priset Bästa Suzuki.

På kvällen diskuterades platser för framtida stämmor. Samtliga var överens om att första halvan av augusti är rätt tidpunkt för årsstämman. Årets stämma samlade 28 % av medlemmar, vilket i klubbkretsar ett mycket högt deltagarantal.

Styrelsen

0 Svar till “Årsstämman i Gysinge 2007.”


  1. Ingen har kommenterat ännu.

Lämna en kommentar