Janne Gustafsson 1955 - 2020

janne-aug-20170812.jpeg janne-sista-traffen-20180811.jpeg 

Det är med stor sorg och saknad jag får meddela att vår klubbmedlem och vice ordförande Janne Gustafsson har lämnat oss och jordelivet. Efter en tids sjukdom somnade Janne in på onsdag kväll den 6 maj. Våra tankar går till familjen dit vi sänder våra kondoleanser.
Efter de första cancerbehandlingarna i början av året såg det ljust ut och vi talade om att han skulle komma på 2-taktsträffen och att vi skulle göra en sista resa till norra Norge. Just resan till Andörja i Norge stod högt på Jannes önskelista då han var väl medveten om att det skulle bli sista gången dit. Vi planerade att köra efter midsommar (det var innan “Coronakrisen”) och jag lovade kör bil hela vägen så att resan skulle bli av. Men i början av april vände det då behandlingen blev verkningslös. Därefter gick det bara åt ett håll och i onsdags den 6 maj slocknade han för evigt.
Janne var en lojal och trogen medlem och han invaldes i styrelsen år 2014. Han hade alltid bra och kloka åsikter som blev värdefulla för styrelsearbetet.
Jag vet att han värdesatte att hans T500J hann bli renoverad och klar till sommaren 2018.
Tack Janne för fina 15 år av vänskap och glädje.
Vila i frid!

Peter N

0 Svar till “Janne Gustafsson 1955 - 2020”


  1. Ingen har kommenterat ännu.

Lämna en kommentar