Årsstämma 2017

arsmote201712.jpg

Årets stämma hölls som brukligt andra lördagen i augusti, i år hemma hos vår medlem Björn P som bor i trakten av Ölme mellan Kristinehamn och Karlstad. På förmiddagen samlades deltagarna vid MC Shopen i Karlstad där Torbjörn K  öppnade upp sin butik exklusivt för medlemmarna i MC-klubben SUZUKI 2-takt. Mycket uppskattat! Efter en sen lunch i Karlstad samlades vi så hemma hos Björn för själva årsstämman. Vid den godkändes räkenskaperna av våra revisorer och stämman beviljade styrelsen ansvarsfrihet för det gångna verksamhetsåret.  I enighet med valberedningens förslag omvaldes Henrik J som ersättare i styrelsen och Janne G omvaldes som vice ordförande. Under punkten Övrigt visade Torbjörn E ett prov på hur vår hemsida kan se ut, och vad vi kan vinna, om den läggs upp med den senaste versionen  av de programspråk vi använder. Mycket intressant och något som styrelsen ska titta närmare på. Eftermiddagen avslutades med smörgåstårta och kaffe. Tack till alla deltagarna och ett extra tack till Björn P för värdskapet och till Torbjörn K och hans medarbetare på Mc-Shopen.

img_20170812_125014-1.jpgmc-shopen.jpgimg_20170812_125048.jpgimg_20170812_125032.jpg

0 Svar till “Årsstämma 2017”


  1. Ingen har kommenterat ännu.

Lämna en kommentar