Fantastisk Japansk 2-taktsträff

SUZUKI 2-takt arrangerade 2-taktsträff den 6 - 8 juni i Hargebaden utanför Askersund.

Fredag den 6 juni var tillresedag då många var lediga. Det var påtaglig värme med omkring 30 grader och på eftermiddagen droppade deltagarna in. Flesta deltagarna kom från Suzuki-klubben, varav 2 från Norge, och från Yamaha:s RD-klubb kom ett gäng från södra Sverige. På kvällen blev det korvgrillning och deltagarna bekantade sig med varandra. Mästermekaren Håkan hade verktyg och instrument med i vanlig ordning och hjälpte Andie att hitta felet på hennes T 250.

traff4.jpg

Lördagen inleddes med fortsatt värme och gemensamfrukost på närliggande Mona:s Café Strandstugan. Därefter blev det frågetävling där deltagarna fick 12 frågor av vilka de flesta var relaterade till 2-taktshisoriken. Segrade gjorde Suzuki-klubben:s Andie och priset hon fick var en ståltermos.

Vid lunchtid körde alla i samlad tropp till MC-Logen i Fjugesta där Roland hade dukat fika. För de flesta deltagarna var det första besöket hos Roland och alla var mycket imponerade över hans samling av japanska 2-taktare. Innan vi lämnade MC-Logen skrev vi i gästboken och framförde ett stort tack till Roland.

traff3.jpg

Väl tillbaka på Hargebaden blev det utställning för röstning och fotografering av deltagarnas motorcyklarna. Vinnare blev Daniel:s Yamaha RD 500 V4 tätt följd av Håkan:s GT 380K.

traff.jpg

På kvällen åt vi gemensam middag på Mona:s Café Strandstugan, en middag som smakade alldeles utmärkt. I samband med middagen överlämnades priset till Daniel, en flaska Sake risvin!

traff2.jpg

Innan deltagarna skildes på söndag förmiddag, gjordes en enkätundersökning och alla var eniga om att göra 2-taktsträffen till ett årlig återkommande evenemang. Deltagarna visade sin uppskattning genom att ge högsta betyg till initiativtagaren och arrangören av träffen. (2008-06-10).

Rd-klubben har också bilder från träffen, klicka här för att se dem.

0 Svar till “Fantastisk Japansk 2-taktsträff”


  1. Ingen har kommenterat ännu.

Lämna en kommentar