2-taktsträffen 2013 i Askersund

Årets 2-taktsträff gick av stapeln i Askersund 7 - 9 juni och den blev mycket bra. Fint väder hela tiden i såväl i Askersund som vägen dit och hem. Deltagarantalet var lika som förra året och två nya medlemmar kom. Lördagen inleddes med en härlig frukost på Monas Strandstuga, därefter frågetävlingen där två deltagare hade alla rätt, vilket renderade i snabbt ihopsatta utslagsfrågor. Som segrare stod till slut Lars-Erik Eriksson som belönades med 1 liter 2-taktsolja. Vid 12-tiden var det dags för utflykten och första anhalt var Wiby Krog för lunch. Därefter ställdes färde till Mc-Logen med fika som Roland Danielsson dukat upp. Alltid lika intressant att göra ett besök hos den gode Roland och se hans mc-museum. Vid återkomst till Harge camping var det så dags för lottförsäljning och röstning på finaste mc. Omröstningen utföll med 1 rösts övervikt för Fredrik Wendel:s fina GT 750J. Gladare vinnare har sällan skådats. Grattis Fredrik säger vi. Kvällen avslutades med gemensam middag på Monas Strandstuga.
Vår 2-taktsträff har utvecklats till att bli ett eftertraktat arrangemang och vi törs utlova att 2-taktsträffen kommer att arrangeras även nästa år och då vid samma tid, samma plats även om osvuret är bäst.
Tack alla ni som kom! 

Peter och Björn

 P1010001.jpg
Fredrik Wendel som glad vinnare av Finaste Suzuki, här med prisutdelare Björn Ek.

P1000990.jpg
Medlemmar djupt försjunkna i frågorna i dagens tävling.

P1000984.jpg
Rudde Gustavssons fina RG 500 F som numera är exporterad till Åland.

0 Svar till “2-taktsträffen 2013 i Askersund”


  1. Ingen har kommenterat ännu.

Lämna en kommentar