Medlemsträff i Anderstorp

Helgen 12 - 14 juli hölls en inofficiell medlemsträff med anledning av att det kördes classic racing på Anderstorp Raceway. Boendet hade ordnats vid Isabergs fritidsanläggning i en stuga och fem medlemmar hade anmält intresse för evenemanget. Vi träffades på fredag eftermiddag och efter att ha installerat oss i stugan åkte vi in till Hestra och handlade frukostmat för två mornar. Efter det ägnade vi oss åt allmän förbrödning och avnjöt senare en middag på anläggningens restaurang.
Lördagen tillbringade vi på Anderstorp Raceway där vi kunde avnjuta många fina maskiner från förr. Som vanligt är det RG 500 och motsvarande maskiner från samma tidsperiod  som blir intressantast. Vår medlem Lars Andersson var också på plats och tävlade med sin T 20. Två andra medlemmar kom på besök över dagen och vi stötte ihop med ytterligare två medlemmar inne på banområdet. Totalt var det tio medlemmar på Anderstorp Raceway under lördagen.
Efter en hel dag i 27 gradig värme och sol på banområdet åkte vi tillbaka till stugan i Isaberg där en mycket efterlängtad kall öl intogs under det att vi smälte intrycken från dagens upplevelser. Middag ordnades genom utkörning från en lokal thairestaurang och alla var nöjda med anrättningen. Då detta var en inofficiell träff hölls ingen omröstning på finaste maskin etc. På samma sätt fanns inga krav på val av resefordon.
Sammanfattningsvis var det en mycket lyckad träff där alla var nöjda och belåtna då vi skildes åt på söndag förmiddag. Vi hade ett fantastiskt fint väder under hela träffen.

P1010083.jpg
Suzuki:s roadracingmaskin från 1979 RG 500 Gamma

P1010103.jpg
Från vänster: Janne, Björn, Martin och Peter vid stugan i Isaberg.

0 Svar till “Medlemsträff i Anderstorp”


  1. Ingen har kommenterat ännu.

Lämna en kommentar