Årsstämman i Berg 2013

Årsstämman 2013 avhölls lördagen den 10 augusti vid Bergs slussar i Östergötland. Deltagarna (några ses på bild här nedanför), samlades vid Flygvapenmuseet i Malmslätt där vi guidades runt av Björn Ek. Guidningen var både faktaspäckad och intressant och först efter 3½ timme var vi klara och vi tackade Björn med en varm applåd. Därefter begav vi oss till Bergs slussar där årsstämman tog vid. Allt avlöpte enligt dagordningen och valberedningens förslag. Vi diskuterade kalenderns fortsatta utgivning och för att säkerställa den kom årsstämman fram till att en liten höjning av medlemsavgiften ansågs nödvändig. Efter årsstämman valde några deltagare att åka hem, medan några stannade kvar. På kvällen åt vi en gemensam middag på Kanalkorgen och först vid midnatt var alla nöjda att avsluta dagen. Ett stort tack riktas till Björn Ek, dels för den förträffliga guidningen, dels för ett mycket bra arrangemang med årsstämman.

Peter Nordkvist
P1010135.jpg

0 Svar till “Årsstämman i Berg 2013”


  1. Ingen har kommenterat ännu.

Lämna en kommentar