Å R S S T Ä M M A N 2014

Klubbens årsstämma hölls traditionsenligt andra lördagen i augusti, vilken i år inföll den 9e. Stämman hölls i Morahästens födelseby, Nusnäs och värdpar var Peter och Berit Nordkvist.

Innan årsmötet åkte vi en tur i omgivningarna med bland annat lunchstopp på restaurang Strand vid Siljan i Mora och åkning på en 7 kilometer lång specialsträcka med ”fri” fart. Peter var vänlig och lånade ut tvåtaktare av rätt märke till de deltagare som inte hade egna med sig. Efter åkturen fick vi en visning av värdens garage och förråd, där det fanns mycket spännande att titta på. Bland annat två blivande Cobror.

P1010366.jpg
 Här får maskiner och förare vila en kort stund efter ”frifartsåkningen”, roligt var det!

Själva årsmötet avhölls utomhus i vackert väder och gick efter dagordningen och valberedningens förslag. Till ny vice ordförande valdes Janne Gustafsson, Fredrik Wendel valdes som ersättare i valberedningen och resterande var omval. Stämman riktade ett stort tack till avgående vice ordförande Björn Ek, som avböjt omval. I övrigt diskuterades klubbens kommande 10 års jubileum som infaller 2016, vice ordförande fick i uppdrag att påbörja planeringen redan i år genom att samla in tankar och synpunkter från medlemmarna.

P1010369.jpg
Här ses några av de totalt 13 deltagarna förbereda mötet med fika och livliga diskussioner.

De medlemmar som stannade kvar efter mötet bjöds på middag och det fanns även möjlighet till sängplats för de som önskade stanna till söndagen. Och då blev det en god frukost och förmiddagsfika också.

Stort tack till vårt värdpar Berit och Peter för hela arrangemanget och det varma omhändertagandet.


Janne Gustavsson

0 Svar till “Å R S S T Ä M M A N 2014”


  1. Ingen har kommenterat ännu.

Lämna en kommentar