Årsstämman 2020


Det blev en fantastisk träff och stämma med 16 medlemmar, speciellt som årets 2-taktsträff blev inställd. Det märktes att det var ett sug efter att få träffa klubbmedlemmar och göra en åktur. Vi samlades på Viby krog och körde sedan gemensamt till Fjugesta Kök & Catering där vi åt lunch. Vi blev väl mottagna och ägarna ville föreviga vårt besök med fotografering.

2020-08-08-samling-viby-krog.jpeg   
Sedan körde vi 3 km till Mc-Logen där Roland D hade ordnat fika och han berättade historiken om Mc-Logen med Café Blårök.

2020-08-08-ankomst-mc-logen.jpeg

Vi genomförde årsstämman enligt dagordningen och till ny vice ordförande i klubben valdes Martin V. Vi säger grattis till Martin och lycka till. Henrik J fick fortsatt förtroende som ersättare i styrelsen. Som efterträdare till Martin på posten som valberedare valdes Fredrik W. Lasse A fick fortsatt förtroende som ersättare. Revisorerna Lars-Erik E och Göran E fick också förnyat förtroende medan ny ersättare efter Fredrik W blev Mats F.
Alla uttalade en förhoppning om att 2-taktsträffen ska kunna arrangeras 2021. Tack alla ni som kom och tack till Roland D som återigen öppnade Mc-Logen exklusivt åt oss.

MC-klubben SUZUKI 2-takt
Peter N

 

 

0 Svar till “Årsstämman 2020”


  1. Ingen har kommenterat ännu.

Lämna en kommentar