Årsstämman 2022

Samling skedde i Hargebaden, Askersund på lördagen den 13 augusti för gemensam lunch på Strandrestaurangen. Vi var ett 10-tal medlemmar som kommit dit. Efter lunch körde vi till Mc-Logen i Löten för genomförande av årsstämman. Stämman inleddes med e n tyst minut för bortgångne medlemmen och tillika f.d. revisorn Göran Eriksson, Grängesberg som gått bort i cancer den 20 juli. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet. Till ekonom omvaldes Lars C A för en ny treårsperiod. Till ny ersättare i styrelsen valdes Björn E då Henrik J avsagt sig omval. Det blev omval av valberedningen med Fredrik W som ordinarie och Lasse A som ersättare och båda valdes på två år.

lunch-2022-08-13.jpg

gt550m.jpg

gt380b.jpg 

0 Svar till “Årsstämman 2022”


  1. Ingen har kommenterat ännu.

Lämna en kommentar