Göran Eriksson 1952 – 2022

Göran Eriksson

Tyvärr finns inte Göran med oss längre. Hans sista dag i livet blev den 20 juli. Göran var med och startade vår klubb och blev då vald till revisorer. Ett uppdrag han innehade till årsstämman 2021 då han p.g.a. sjukdom lämnade uppdraget. Då hade man upptäckt cancer i benet och början av 2022 hade Göran börjat få ont i ryggen och det visade sig att cancern spridit sig dit. I mitten av juni hade det gått så långt att Göran blev förlamad från bröstkorgen och neråt och fick sitta i rullstol. Han var ändå vid relativt gott mod och insåg att hans liv skulle bli så här om nu läkarna skulle lyckas stoppa cancern. Men i början av juli försämrades hans tillstånd och efter en vecka var han inte längre kontaktbar. Strax före klockan 12 onsdagen den 20 juli somnade Göran in. Han efterlämnade inte anhöriga.

Han var alltid korrekt och ödmjuk i sitt framtoning. Tack Göran för din fina insats som medlem och revisor i klubben. Tack för fina 17 år vi fick tillsammans. Du finns för alltid i våra minnen.

Vila i frid Göran! 

Peter N

0 Svar till “Göran Eriksson 1952 – 2022”


  1. Ingen har kommenterat ännu.

Lämna en kommentar